Duşakabin

06.06.2018 00:31

Evimizin ve çevremizin temizliği kadar vücudumuzun da temizlik ile hijyeni oldukça önemli konulardır bu neden ile zaman zaman duş alma ihtiyacımız doğar bu ihtiyacın karşılanması amacı ile banyolarımızda ve evimizin herhangi bir bölgesinde duşakabin koymak mümkündür.

Duşakabin genel olarak banyoda kullanılan küvetlerimize monte edilen bir kabindir elbette bu duşakabin teknesiz diye adlandırılan türlerindendir kullanım amacı duş alınırken etrafa suyu sıçratmamak bununla birlikte yine duş alınırken banyonun diğer alanlarının kullanılabilir kılmaktır. Sadece banyoda değil evin bir çok noktasına duşakabin koyulabilir bunun için farklı türde duşakabinler bulunmaktadır bu duşakabin modelleri 3 e ayrılmaktadır.

- Polistren Duşakabinler : En çok kullanılan duşakabin modellerinin başında gelir sebebi ise yüksek ısıya ve alkole dayanıklı malzemeden üretiliyor olmasıdır renksiz kokusuz saydam yapıya sahiptir kare yada oval biçimlerde tasarlanabilir yahutta iki duvar arası monte içinde uygundur.

- Tamperli Duşakabin : Adındanda anlayacağınız üzere 8 mm kalınlığa sahip cam kabinden oluşmaktadır camın yapısı ısıya ve kırılmaya karşı dayanıklı şekilde imal edilir.

- Kompakt Duşakabin : Bu duşakabin daha çok lüks kullanımı sevenler için tasarlanmış bir modeldir otomat şekilde çalışır suyun sıcaklığından telefon yada tv kadar bir çok özelliği sizlere sunabilir yani lüks seviyesi sınırları zorlayabilir.

Belirtildiği üzere bir çok duşakabin modeli bulunmaktadır fiyatları da sizlerin taleplerine göre şekillenmektedir bu alanda Türkiye de en iyi hizmeti alabileceğiniz kaliteli ürünleri ile öne çıkan Nokta Duşakabin ürünleri sizleri hem kalite bakımından hem de fiyat bakımından memnun edecek ürünlerdir duşakabin fiyatları ve modellerini öğrenmek yada daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Web: www.noktadus.net